sonorizareata

Sonorizarea o faci tu!

Boxee Box – unealta care deserveste sistemul de boxe

Un produs care va completa fericit sistemul audio de care dispuneti

Este frustrant ca muzica sa fie conditionata mereu de deschiderea calculatorului si de pornirea a atator aplicatii. Unde sunt acele vremuri cand actionarea unui simplu buton facea ca muzica sa se reverse ca un fluviu in urechile noastre?  Avem boxe bose sau sisteme de boxe surround, insa suntem in continuare dependenti de calculator. Mai simplu este in masina: conectam smartphone-ul si subwooferul auto prinde viata. Dar sa revenim: aveti nevoie de un player cel putin decent!

 

Media player cu gust de PC

Propulsat de un procesor Intel CE4110, nu foarte diferit de un Intel Atom de generatie noua, ajutat de 1 GB de RAM si 1 GB memorie Flash, Boxee Box este un mini calculator. Daca va intrebati ce inseamna acel CE 4110, merita sa stiti ca majoritatea solutiilor pentru Google TV folosesc CE 4110. Pentru a va conecta la solutiile de stocare acest dispoyitiv aveti la dispozitie 2 porturi USB. Daca nu optati pentru conectarea a doua hard diskuri externe simultan, e bine de stiut ca un HDD care foloseste 2 USB-uri (unul exclusiv pentru alimentare cu energie electrica , unul pentru transfer de date)poate fi un bun partener pentru Boxee Box. Exista si un card reader SD / MMC. In ceea ce priveste designul, daca va hotarati sa achiyitionati acest produs, veti aseza langa televizor un cub sectionat. Aspectul este ciudat, dar atractiv si original.

 

Unde e diferenta

Un player, un TV, un DVD player, o consola si sistemul audio, toate au in comun un controller. Controller-ul sau telecomanda pot propulsa un dispozitiv in topul vanzarilor sau il pot transforma in cel mai performant produs.pe langa tastatura completa de pe o parte, pe partea opusa telecomanda de la Boxee Box are si un D-pad completat de un Enter in centru, un buton pentru accesarea meniului aferent aplicatiei in care sunteti.  De cele mai multe ori, aceasta functioneaza ca o tasta „Inapoi”. Boxee Box include si un browser de internet complet, cu Flash si HTML 5, insa lipsa posibilitatii de a folosi un mouse in aceasta comtinatie nu ii va incanta pe cei mai multi dintre utilizatori.

 

Socializare

Pentru a utiliza in conditii optime Boxee Box si pentru a beneficia de toate avantajele online ale dispozitivului, este necesar un cont Boxee, pe care il puteti lega de contul de Facebook, Twitter sau Google Buzz. Daca va intrebati la ce ajuta aceasta, este vorba doar de socializare. Indiferent de ce activitate desfasurati cu Boxee Box (vizionati un film, puneti sistemul audio la treaba cu muzica preferata sau experimenti o aplicatie) acesta poate fi in orice moment partajata cu restul retelei de socializare din care faceti parte din doar cateva apasari de butoane. Daca aveti prieteni care posteaza clipuri pe Facebook, de exemplu, acestea sunt automat agregate intr-un feed pe care il puteti accesa pe orice ecran.

 

Continut

La capitolul continut online, aproape toate aplicatiile disponibile in interfata Boxee sunt scurtaturi catre site-uri optimizate pentru controlul din D-pad. Chiar si asa, varietatea de continut este incredibila, iar daca optati pentru dezactivarea filtrului de continut interzis minorilor, care este accesibil in meniul de configurare, mai castigati 50% de continut. VEVO este cel mai bun exemplu al acestei afirmatii.

Cat priveste continutul de pe USB sau cel indexat din reteaua locala, Boxee Box este intr-adevar alta clasa de player. Pur si simplu merge. Doar sistemul de boxe si un ecran functionale mai lipsesc…

Leave a comment